B&B The Little Flower Wateringseweg 93
2685 SW Poeldijk
+31(0)174 443252 Info@thelittleflower.nl

The Little Flower ligt aan een verbindingsweg tussen Poeldijk en de stadsgrens Den Haag. De omgeving van Westland kenmerkt zich door de vele kassen. Op 5-10 minuten bevinden zich de bedrijventerreinen ABC Westland en Flora Holland.

De stranden van Monster en Kijkduin zijn te bereiken binnen 10 minuten met de auto. Iets verder weg vindt u de kustplaatsen Hoek van Holland en Scheveningen. Hier kunt genieten van een heerlijk dagje strand of lekker uitwaaien.

Route per auto vanuit Amsterdam/Utrecht
Vanaf de A4 (Den Haag richting Rijswijk) neemt u afslag 12 Den Haag-Zuid. Dan rijdt u verder op de N211 richting Den Haag-Zuid/Hoek van Holland. U rijdt langs Hornbach en na het viaduct gaat u bij de stoplichten en de flat met het ster symbool linksaf. U rijdt langs de manege "Condor City" en na 1,3 km ziet u The Little Flower aan uw linkerhand.

Route per auto vanuit Rotterdam
Neem de A20 richting Hoek van Holland. Aan het einde van de A20 rijdt u 5.1 km rechtdoor richting Naaldwijk. Bij Flora Holland gaat u bij de stoplichten rechtsaf de Middel Broekweg (N466) op richting Kwintsheul. Ga na 2.6 km bij de stoplichten linksaf de Vogelaer op. Neem na 1.5 km de eerste afslag op de rotonde (Wateringseweg (N464)) richting Wateringen. Na 300 meter ziet u The Little Flower aan uw rechterhand.

Zie www.maps.google.nl


Parkeren en Fietsen

Voldoende parkeergelegenheid op priveterrein.
Fietsenstalling en afsluitbare garage aanwezig.